Osakeyhtiö Lapinniemi XVI 88

Holiday Club Tampere

Vuokra - €

Velaton myyntihinta

9 900 €

Henkilömäärä

2+2

Pinta-ala

29+12,5 m2

Viikko

29


Vko 29 upeasta Lapinniemestä. Holiday Club Tampereen Kylpylä sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä, joka on uudistettu nykyaikaiseksi kylpylähotelliksi. Täällä viihtyy lapset ja aikuiset. Sopii myös yritysten käyttöön.

Aloita viikko Tampereella kesäauringon paistaessa ulkoillen, kylpylässä polskien sekä shoppaillen unohtamatta lukuisien hyvien ravintoloiden herkuista nauttien. Tekemistä riittää koko viikolle niin lapsille kuin aikuisille. Huoneistossa on oma sauna. Linkissä avautuva huoneisto ei ole juuri kyseinen, mutta suuntaa antava.

Huoneisto on täysin remontoitu vuosina 2011-2015 ja se sijaitsee 2.kerroksessa josta on näkymät pohjoisen suuntaan (hotelli, piha, katto)

Varustelu

 • vuodevaatteet ja pyyhkeet
 • kylpytakit aikuisille
 • koneellistettu keittiö
 • astiasto kuudelle
 • osassa huoneistoista pyykinpesuvälineet
 • silitysvälineet
 • hiustenkuivaaja
 • imuri
 • puhelin ja internet
 • tv ja dvd-soitin
 • radio ja cd-soitin

12 + 15 =