Holiday Club Sol Amadores

Gran Canaria

Vuokra - €

Velaton myyntihinta

12 000 €

Henkilömäärä

Pinta-ala

– m2

Viikko

6

Myydään Lomaosake vko 6 Holiday Clun Sol Amadoreksesta. Sol Amadores sijaitsee upealla paikalla Amadoresin laaksossa Gran Canarian aurinkoisella etelärannikolla. Sijainti tarjoaa kohteen jokaiselle asunnolle upeat näköalat. Tämä nykyaikainen ja viihtyisä huippuluokan kohde sopii kaikille, jotka etsivät turvallista ja virkeää aurinkolomaa koko perheelle. Hotellilla on kattavat kuntosali- ja ulkopelitilat sekä lähellä on kauppakeskus.

Merinäköala on innoittanut arkkitehtejä suurten terassien ja sisätilojen suunnittelussa.

Kohteessa voit huolehtia terveydestäsi kuntosalilla tai lämmitetyllä altaalla sekä käydä saunassa. Koko perheen iltaa voi viettää minigolfradoilla tai jättishakki- tai petankkikentillä. Lasten pitäessä hauskaa leikkikentällä voit rentoutua poreammeessa omalla terassillasi.

15 minuutin kävely Amadoresin rannalle taittuu mukavasti lastenkin kanssa. Rannalla voit nauttia mm.vesiurheilutarjonnasta. Istu hetkeksi sanomalehden, tee- tai kahvikupposen ja herkullisen patongin äärellä tämän kohteen lounasbaarissa.

 • Suuri allas ja erillinen lastenallas
 • Täysin varusteltu keittiö, jossa on mikroaaltouuni ja keraaminen liesi; kahden makuuhuoneen kattohuoneistossa ja muissa kahden makuuhuoneen huoneistoissa on myös astianpesukone
 • Ilmastointi
 • Pyykinpesukone ja kuivausrumpu yleisissä tiloissa
 • Kuntosali ja sauna yleisissä tiloissa
 • Lounasbaari
 • Lasten leikkikenttä
 • Minigolf
 • Internet
 • Satelliitti-TV
 • Ilmainen bussikuljetus rannalle ja takaisin

 

4 + 1 =